Daily Archives: 15 de febrer de 2011

TORNA LA TROBADA ‘EL REPLÀ’ PER PARLAR DE LA SALUT DEL BARRI

Desprès de l’èxit del primer ‘El Replà’, un espai d’intercanvi entre el Pla Comunitari del Poble-sec (PDC), les entitats i el veïnat del barri que va reunir prop de 40 persones el novembre passat, la Comissió Salut us convida a participar en la següent trobada el dilluns 28 de febrer.

La idea d’aquesta iniciativa va sorgir arran de les enquestes que la Comissió Salut va realitzar a més d’una vintena d’entitats durant la passada Mostra d’Entitats. Ara, el Pla Comunitari els hi anima a que comparteixin en aquest espai les seves idees en matèria de salut i coneguin tot el que hi ha al barri en relació a aquest tema, per si els interessa implicar-se en la Comissió Salut o algun dels projectes que s’impulsen.

Durant l’activitat es farà una breu presentació del Pla Comunitari, així com de la comissió organitzadora, es recordaran les aportacions recollides a la Mostra i es fomentarà un debat distès sobre com millorar la salut del Poble-sec i que podem aportar al barri plegats, que finalitzarà amb un pica-pica on seguir parlant de manera més propera.

Segons els membres de la Comissió Salut, els objectius de ‘El Replà’ són ‘donar a conèixer el PDC a la comunitat’ per saber com col·laborar i beneficiar-se de les activitats que es fan, i ‘fer vincles i sumar esforços’ per tal de ‘crear xarxa’. I tot això amb la finalitat de ‘detectar necessitats i buscar solucions de consens àgils i sostenibles’.

La trobada està oberta a tots els veïns i veïnes del Poble-sec, així com entitats, que vulguin descobrir punts d’intercanvi i possibles noves aportacions al barri i tindrà lloc el dilluns 28 de febrer a les 18.30 hores a sala 2.4 del Centre Cívic El Sortidor.