Daily Archives: 11 de febrer de 2011

LA TAULA DE CONVIVÈNCIA ORGANITZA CONVERSES SOBRE CULTURES

La Taula de Convivència del Poble-sec compleix en aquest dies un any de funcionament i de treball per a la millora de la cohesió social.

La Taula de Convivència és un espai impulsat pel Districte de Sants-Montjuïc per conèixer-nos, compartir experiències i dissenyar estratègies a favor de la convivència, el respecte i la tolerància entre les diferents cultures que conformem el barri.

Després de l’organització d’una jornada de portes obertes a l’octubre passat, el Districte de Sants-Montjuïc presenta aquest cicle sobre interculturalitat, que representa un pas més en la línia marcada per la Taula, avançant en el coneixement i la informació sobre les diverses cultures, els costums, les religions… , d’alguns dels col·lectius que componen la nostra societat actual. Una taula rodona, set xerrades, una exposició i un taller ens aproparan a aquesta realitat rica i diversa.

La primera activitat és una taula rodona el 23 de febrer a les 20 hores al centre cívic el Sortidor sota el títol de “Religions al Poble-sec. Tot un món per descobrir” amb el següents ponents:

Sr. Gabriel Penalba, església evangèlica del Paral·lel (esglèsies evangèliques)

Sr. Aurel Bunda, parròquia de Sant Jordi, patriarcat de Romania (esglèsies ortodoxes)

Sr. Mahmood Akhtar, mesquita Faizan e Madina (islam)

Sr. Albert Riba. Associació d’Ateus de Catalunya (humanisme laic)

Sr. Jordi Iglesias, parròquies del Poble-sec (església catòlica)

Poble-sec per a tothom organitza una de les xerrades, la del 24 de març que es celebrarà al Casal Elkano, seu de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, i que versarà sobre interculturalitat, rumors i estereotips.

Podeu consultar la resta d’activitats programades en el document adjunt.