Daily Archives: 7 de febrer de 2011

REPORTATGE EN PROFUNDITAT SOBRE POBLE-SEC A EL PERIÓDICO

El Periódico dedica 3 pàgines de la seva edició del dilluns 7 de febrer al barri del Poble-sec, dins d’una sèrie de 15 reportatges on analitzen la realitat de 15 barris diferents de la ciutat de Barcelona, tot coincidint amb la fi de l’actual legislatura municipal.

Podeu veure al web d’El Periódico totes les peces dedicades al Poble-sec de manera totalment gratüïta a la secció ‘Gran Barcelona’.

ARRIBA LA FESTA MAJOR DE LURDES

Com cada any ja és aquí la Festa Major de Lurdes al barri del Poble-sec.

Comença aquest dimecres dia 9 de febrer amb una conferència a càrrec del bisbe Sebastià Talvatull sota el títol de ‘Maria, font de salut’, seguit d’una Eucaristia.

Dijous 10 es cel·lebra una vetlla de pregària a la parròquia de l’Àngel Custodi a Hostafrancs i divendres 11 es cel·lebra la tradicional Ofrena floral i Missa a la parròquia de Lurdes.

Ja el dissabte 11 es faran dos passis de ‘Lurdes’ a la pròpia parròquia de Lurdes -consulteu programa per veure horaris- i una missa familiar.

La festa finalitza el diumenge 12 amb la Missa de Festa Major amb la coral ‘Mata de Jonc’ i un dinar de germanor a l’escola Anna Ravell.

Per a més detalls sobre horaris, peru d’activitats o demés informació, consulteu el programa adjunt.