Daily Archives: 4 de febrer de 2011

MIQUEL GIMÉNEZ PRESENTA LA SEVA DARRERA OBRA SOBRE LA SEVA VIDA AL POBLE-SEC

Miquel Giménez va presentar aquest dilluns 7 de febrer a la Facultat de Comunicació Blanquerna la seva darrera obra ‘El dia que Davi Niven va venir a esmorzar al Paral·lel’.

L’obra del periodista de COM Ràdio és una crònica de la seva infantesa al barri del Poble-sec als anys seixanta, quan el seu pare era cambrer del cabaret ‘Barcelona de Noche’.

A la presentació hi parlàren Xavier Sardà, Quim Torra, i Ricard Fernández Deu, així com l’autor del llibre, Miquel Giménez.

‘El dia que David Niven va venir a esmorzar al Paral·lel’ està editat per Acontravent i ja pot trobar-se a les llibreries i a l’FNAC.

LA PRIMERA NIT DE ‘CARNE TRÉMULA’ AL SECO DEIXA BON SABOR DE BOCA

La primera nit del cicle ‘¡Carne Trémula!’, que el bar Seco ha organitzat per tal de difondre les bondats de la carn ecològica entre els seus clients i els veïns i les veïnes del barri, ha estat un èxit, en paraules dels responsables del cicle.

La primera nit de ‘¡Carne Trémula!’ va estar dedicada a la vedella ecològica. El plat va estar el·laborat pel xef italià Davide Tallone i va consistir en una peça de vedella de 150 grams acompanyada de puré de patata i unes verdures. El cost del plat, acompanyat d’una copa de vi, va ser de 13 euros.

Els responsables del cicle han manifestat la seva satisfacció davant la bona acceptació que ha tingut la primera nit d’aquest cicle.

El proper dijous, 10 de febrer, és el torn del porc, al que seguiran el xai i el pollastre. Els responsables del bar Seco no descarten ampliar el cicle donada la bona acceptació del mateix.

Aneu a perdre’s les properes cites d’aquest cicle? Amants de la carn de qualitat, teniu una cita obligada el proper dijous al Seco!

LA REVISTA DEL CAP LES HORTES DEDICA UN REPORTATGE A POBLE-SEC PER A TOTHOM

L’equip de Poble-sec per a tothom ha estat el protagonista d’un dels reportatges del número de gener/febrer de FER SALUT, la revista de l’equip d’atenció primària del Poble-sec.

El reportatge inclou una entrevista amb Jèssica Celdà, tècnica responsable de Poble-sec per a tothom, que fa un repàs a tots el projectes que la plataforma desenvolupa al barri.

Podeu llegir el reportatge complet a l’arxiu que us adjuntem.