UE POBLE SEC VA GUANYAR CONTRA EL CORNELLÀ 0-1

Resum de la jornada futbolística dels equips de Sants-Montjuïc:

A Primera Catalana l’Unió Esportiva Poble Sec va guanyar contra el Conrellà, actual líder de la categoria, per 0 a 1, en un partit molt treballat. D’aquesta manera va donar la sorpresa.
A Regional Preferent, es va disputar el derbi entre la Gimnàstica Iberiana i la U.E. de Sants. El resultat va ser de 5 a 2 a favor de la Gimnàstica Iberiana, en un derbi on es van veure les forces desiguals de tots dos equips. La Gimnàstica arribava al derbi en un gran moment de la temporada i amb l’aspiració d’aconseguir l’ascens, en canvi, la UE Sants aquesta temporada porta una ratxa molt irregular i ha patit canvis recents als quals s’està adaptant, com la marxa del davanter Jota.
A Primera Regional, el Mercat Nou Magòria s’ha retrobat amb el bon joc i va guanyar contra l’Espluguenc per 2 a 0. L’UD La Marina va perdre per 1 a 3 contra el Calella.
A Segona Regional, l’Atlètic Poble Sec va guanyar per 4 a 1 contra el Monopol en un partit on va dominar des del principi. A més se situa empatat a punts amb el segon classificat i té moltes opcions per aconseguir l’ascens directe.
La Marina B va perdre per 2 a 4 contra la Roma en un partit on van ser molt perjudicats per les decisions arbitrals.
L’Ibèria va empatar a 1 contra l’Escola Guineueta, en un partit molt igualat, malgrat que va tenir bones ocasions per endur-se la victòria.
El Dinàmic Batlló va perdre per 0 a 3 contra l’Atlètico Huelva i perd gairebé totes les opcions de permanència que tenia. El partit va estar molt igualat fins als últims 15 minuts en que el Dinàmic es va enfonsar.

1.500 responses to “UE POBLE SEC VA GUANYAR CONTRA EL CORNELLÀ 0-1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *