SOM LO QUE SEMBREM – RECOLZAMENT A L’INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR PER UNA CATALUNYA LLIURE DE TRANSGÈNICS

“Som lo que Sembrem” és la Plataforma creada per donar suport a una Iniciativa Legislativa Popular (ILP)que aturi els cultius i aliments transgènics a Catalunya, des de l’iniciativa de l’Assemblea Pagesa de Catalunya

L’objectiu de la ILP és aconseguir aturar el cultiu i desenvolupament d’aliments transgènics en l’àmbit territorial català, així com garantir un etiquetatge exhaustiu dels productes que en contenen matèries primeres.

La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) és un eina de participació política emparada en l’Estatut d?Autonomia i regulada en la Llei 1/2006. Permet que un grup de persones puguin proposar una llei al Parlament i que aquesta sigui sotmesa a votació en el Ple d’aquest organisme. Per aconseguir-ho, cal abans recollir i validar un mínim de 50.000 signatures mitjançant els procediments estipulats.

Si voleu recolzar el projecte podeu passar-vos pel Casal Concòrdia, al carrer Concòrdia, 33 i signar per l’ILP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *