LA U.V ENTRE ELS ORGANITZADORS DEL DOCUBARNA

Carrers, places, edificis, monuments, qualsevol gran avinguda o racó de Barcelona es poden convertir en els protagonistes de DOCUBARNA, el Concurs de Documentals d’espais de la ciutat. Us animem a participar i a enregistrar tots aquells indrets de la ciutat que ens poden oferir una visió divertida, terrorífica, melangiosa, tendra, frenètica, tranquil·la o senzillament diferent de Barcelona. Tens temps de presentar-te fins el 3 d’octubre.

La UNIÓ de Veïns/nes de Sants Montjuïc organitza amb La Vanguardia.es i la col·laboració de Barcelona Televisió, Mialco Roca Films, Biblioteca Francesc Boix i Fundació Artesà, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona (Districte Sants-Montjuïc), la primera edició d’aquest concurs, que té com a objectiu divulgar el coneixement i l’interés d’espais de Barcelona a través d’un suport audiovisual i de lliure narració

451 responses to “LA U.V ENTRE ELS ORGANITZADORS DEL DOCUBARNA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *