Marató de TV3

Barcelona, 27 d’octubre de 2006.
Benvolguts i benvolgudes,

El proper 17 de desembre, una setmana abans de l’inici de les festes nadalenques, tindrà lloc, un cop més, la marató de TV3, dedicada aquest any al dolor crònic. Amb aquest nom genèric es pretén lluitar, amb l’aportació monetària voluntària dels ciutadans, contra el dolor que generen malalties de diferents tipus com la fibromiàlgia, l’artrosi, les cefalees, etc.

L’any passat, l’Associació Esportiva Barri Poble Sec va organitzar, amb el suport de diverses entitats, al Polisportiu de les Tres Xemeneies, una marató de futbol que vam anomenar Marató de Futbol Sec. Hi van participar quatre clubs i al llarg del dia va anar venint gent a veure els partits. A la taula de l’organització hi havia una guardiola que es va anar omplint. Al final del dia, la recaptació va ser de 410 euros.

Aquest any ens agradaria fer un acte més gran, que es convertís en L’ACTE CENTRAL DEL BARRI DEL POBLE SEC, i on el futbol fos un protagonista més. I és per això que des de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec i l’
Associació Esportiva Barri Poble Sec volem convidar la vostra entitat a participar en aquest acte. Voldríem que cada entitat ens digués què vol/pot aportar a la marató (una petita actuació, una mostra de productes, la llegida d’un escrit, etc.). Com més entitats hi participem, més persones convocarem a l’acte i, en conseqüència, es podran recaptar més diners destinats a la investigació sobre el dolor crònic.

Faríem una reunió el dimarts 14 de novembre a les 20 hores al Centre Cívic del Sortidor per recollir totes les propostes i veure com les podem coordinar. En principi l’acte per la Marató tindria lloc diumenge 17 de desembre, aproximadament de 10 a 15, al Camp de Futbol de la Satàlia.
Mentrestant, si teniu qualsevol dubte o voleu avançar algun suggeriment, podeu trucar al 696354004 (Anna) o bé escriure un missatge a l’adreça de correu electrònic:

maratopoblesec@yahoo.es

Coordinadora d’Entitats Associació Esportiva
del Poble Sec Barri Poble Sec

22.322 responses to “Marató de TV3

  1. Pingback: 3unformed

  2. Pingback: 3forgotten

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *