X HOMENATGE A LA DONA

La Casa d’Aragó de Cerdanyola va celebrar el passat 7 de febrer el X Homenatge a la Dona: Conscients de la persistent bogeria de la mal anomenada Violència de Gènere, es va decidir de dedicar una jornada protagonitzada per la dona, tot destacant els valors tradicionals envers les dones com a mares, esposes, filles… Es tracta de recordar el primordial paper de la dona com a fidel administradora de la economia domèstica, col·laboradora imprescindible en las tradicionals feines de la família.

Es recordava les diferents activitats de les dones amb un variat repertori de jotes aragoneses.

Al’entreacte es va rendir homentge a les dones presents amb el regal d’un ram de flors a l’Alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, com a representació de les dones de Cerdanyola i a l’Alcaldessa de la Casa d’Aragó, Rosa Clos, representant de les dones de l’entitat. Els homes del quadre de jotes van regalar un clavell a totes les dones assistents.

L’acte estava presidit per l’Alcaldessa, Carme Carmona, Regidora de Cultura, Montse Montiel, Carme  Arché i  representants de Col·lectius de dones.

A més es va produir el debut de cinc integrants del Grup de Jota. Es va guardar un minut de silenci per la mort de un company que integrava la rondalla. A més, tot Grup de Jota va interpretar “La havanera d’ Ejea”, que tant  li agradava al nostre amic Francisco Monguilod.

DSC_4330 DSC_4336 DSC_4362 DSC_4383 DSC_4396 DSC_4417 DSC_4432 DSC_4447 DSC_4461 DSC_4466 DSC_4473 DSC_4483