HOMENATGE A l’ALBERT TRILLAS

El passat dissabte 4 de maig, va tenir lloc l’homenatge a la carrera esportiva de l’Albert Trillas, coincidint amb el darrer partit del AP Dental El Vendrell a casa, contra el Reus Deportiu. Resulta un tant complicat resumir tota la tarda d’emocions i fets que es van viure en el pavelló de Sta Maria del Mar a Coma-ruga.

En David Rivelles (principal motivador i organitzador de l’event) gran amic de molts que formem part d’aquesta entitat, ens explica que des que va sortir la idea de l´Homenatge a Albert Trillas,  tenien molt clar el que volien : un acte emotiu, doncs defineixen a l´Albert com una persona molt sensible i apassionada i un acte de retrobament, ja que l’Albert ha conservat moltes amistats al llarg de la seva carrera esportiva. Així com també van pensar en un acte vistós (donat el seu caràcter extravertit), ja que ell és un showman!! I per últim, que fos en el seu últim partit oficial a casa, ja els organitzadors no hi creuen en els homenatges pòstums (post-carrera esportiva) ni en els partits amistosos.

L´acte va tenir dues parts: una vegada finalitzat el partit,  l´Albert va haver de fer un viatge en el temps, en forma de passadís que el ¨transportava¨ des dels nens que formen part de FUTUR del club que deixa, passant per tots els jugadors de categories inferiors, fins a l’últim equip amb qui ha compartit vestidor;  juntament amb tots els seus ex-companys i amics que ha guanyat en el PASSAT.
Tot això, fins arribar al centre del pavelló i de la seva vida, el més important per ell: la seva família. La segona part de l’homenatge va ser en forma de sopar (ell, adora anar a sopar amb els seus) així que es van reunir més de 80 persones perquè fos el seu sopar mes premiat!! Tot acompanyat d’un vídeo que sempre li recordarà els que hi van ser i també els que no. Aquest vídeo es podrà veure per RTV El Vendrell; de moment ja hi podeu veure un tastet (cliqueu aquí).

Tot i això, minut i poc abans del final del partit, a la banqueta del Vendrell es realitzava l’últim canvi. Albert Trillas era substituït per un dels seus companys, i tota la graderia, banquetes, àrbitres, auxiliars de taula i companys, es posaven dempeus, per aplaudir durant més d’un minut al jugador que ha decidit penjar les vambes a final de temporada. Aquest fet es va repetir al final del partit. Dos moments molt emotius, que denoten la importància d’aquest jugador en el club, i l’estimació que ha generat durant tots aquests anys.

David Rivelles ens explica que: “tot va sortir encara millor del que vam pensar, perquè faltava el més important! que ell i tots els presents gaudissin del que havia de ser un homenatge a Albert Trillas, Una Gran Festa!!!

Des de l’organització, el Ferran, el Guillem i el David, volen agrair a totes les persones del club que els han recolzat i ajudat perquè això fos possible i tots les persones que van assistir, des dels més petits , els seus pares i a tots els ex-companys que van voler estar amb l´Albert aquell dia. Gràcies a tots!!!

Finalment només queda agrair a tots els assistents i a l’organització la fantàstica tarda que es va viure dissabte a Coma-ruga. De bon grat, un acte com aquest serà recordat per molt de temps.

Moltes gràcies per tot Albert  (:

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.