CARA I CREU PER AL SÈNIOR FEMENÍ


Les jugadores aconsegueixen una victòria i una derrota ens el dos partits jugats durant el cap de setmana per finalitzar la primera volta
.
Judit Ortoll Díaz

Les noies del sènior femení  han tingut un cap de setmana complicat, dos partits consecutius contra rivals difícils. Recordar que l’equip de Marc Naval i Xavi Jané està jugant el grup de fase final per poder assolir l’ascens a segona Catalana. Dos rivals, dos partits i dos resultats totalment diferents.

La cara va ser el partit a casa, contra CBT-La Salle.  Es presentava un partit complicat, un rival que venia empatat a la classificació i  jugant a casa era obligatori guanyar per poder seguir aspirant a l’objectiu.  Un partit en que les jugadores locals van saber gestionar en tot moment, el segon quart van aconseguir una avantatge important d’onze punts però al descans va quedar neutralitzada amb un empat a 25. El tercer i quart període les avantatges eren mínimes però l’equip taronja va anar sempre per davant i va aconseguir controlar el final del partit. Va calmar els atacs i aprofitar els tirs lliures, i amb bona intensitat en defensa van obtenir una importantíssima victòria (57-48).

La creu va ser la dura derrota que van patir al camp de les Àguiles. Era un rival directe però és el camp més complicat, i per tant, una derrota que s’haurà d’intentar capgirar a casa.
Va ser un partit brut i un resultat amb una diferència gran a causa de les nombroses faltes a l’últim quart, el resultat final va ser de (52-28) . Va ser un partit amb polèmica, un àrbitre que no va saber controlar la situació i es van produir diferents conflictes al llarg del partit. Un enfrontament en que les vendrellenques tampoc van estar encertades en atac. Un partit que ha de servir per veure els errors que es van cometre i millorar per seguir buscant l’objectiu.

Amb aquest dos partits s’ha acabat la primera volta en que el sènior femení ha guanyat tres partits i ha patit dues derrotes.  Dues derrotes que han estat lluny de Coma-ruga, de moment en aquesta fase el partits a casa es compten amb victòries. Queden cinc partit i les jugadores taronges seguiran lluitant.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Equips, jugadors i jugadores i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.