VICTÒRIA I PERMANÈNCIA PER L’AP DENTAL VENDRELL !!

Els vendrellencs superen 81-75 al Vic i certifiquen la permanència a Copa Catalunya

Objectiu assolit, la victòria del conjunt taronja dissabte passat per 81-75 davant el Vic, combinada amb la derrota del Castellbisbal, permet als del Vendrell aconseguir de manera matemàtica la permanència a la màxima categoria del bàsquet català una temporada més. Els d’Anna Busquet avantatgen en quatre victòries, més el bàsquet average, al Castellbisbal, equip que marca la zona de promoció de permanència a manca de quatre jornades pel final.

El partit davant el Vic no va ser fàcil, els vigatans s’estan jugant no caure als llocs de descens directe i van vendre cara la derrota. L’encontre va començar amb un ritme frenètic i amb molta igualtat, encara que un parcial de 8-0 als set minuts de joc, favorable als locals, els donava un 26-20 a la fi del primer quart. En el segon període, la intensitat defensiva del Vic, dificultava l’atac vendrellenc i el matx es tornava a igualar, les pilotes perdudes dels del Baix Penedès permetien transicions ofensives dels visitants que capgiraven 36-37 el lluminós al descans. A la represa, el domini del pivot vendrellenc JJ Miguel i les recuperacions de l’Albert Trillas, va permetre que els del Vendrell passessin a dominar 57-53, malgrat els triples dels visitants, al final del tercer quart.
Un parcial de 9-2 a l’inici de l’últim període, donava un 66-55 als taronges a 7.20 del final; els punts del local Alan Crabtree i la direcció del base Guillem Cusó, sumat a les alternances defensives locals, els deixaven en franquicia davant el seu rival. El conjunt d’Osona, però, no es donava per vençut i es mantenia molt a prop, 69-65 a 3.57 de la fi; un 2+1 i un triple transformats de manera consecutiva donava un 75-65 a 3.05, que els vendrellencs van saber gestionar fins al final, anotant el tirs lliures i certificant un triomf que val una permanència.
El proper partit serà diumenge a la pista del JAC Sants.
Pel Vendrell van jugar: Crabtree 19, Cereto 9, A. Trillas 8, Miguel 21, Cusó 11, Nieto, Molina 8 i Rovirosa 5.Parcials: 26-20, 10-17 (36-37), 21-16 (57-53), 24-22 (81-75).

El sènior B perd i un resultat de cada pel femení
El sènior B masculí perdia per 54-70 a mans del segon classificat de la tercera catalana, el conjunt lleidatà del Sícoris. Els taronges no van tenir opcions i continuen en zona de promoció de permanència. El sènior femení tenia un doble compromís aquest cap de setmana, divendres derrotava per 57-48 al CBT-La Salle Femení; dissabte perdien per 52-28 a la pista de l’Àguiles.

Carles Ambrona

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Equips, jugadors i jugadores i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.