BÀSQUET D’ALÇADA AL VENDRELL

Aquest passat diumenge per la tarda es va viure una interessant jornada de bàsquet al Vendrell.  Primer, amb les entrenaments de les seleccions territorials cadets de Tarragona masculina i femenina. I desprès, amb els partits de les seleccions infantils masculines i femenines entre Tarragona i Lleida.  Amb un pavelló ple de gent vinguts de totes parts de les províncies de Tarragona i Lleida.

Es va poder comprovar l’alt nivell de bàsquet que tenim a casa nostra, i el bon moment que viu el bàsquet amb general.Va ser una tarda festiva i agradable, on es va gaudir d’un bon ambient de bàsquet i d’una bona organització per part de la Federació Catalana de Bàsquet i de l’AB EL VENDRELL.

En relació a l’AB EL VENDRELL, felicitar-nos per la participació en el partit infantil masculí d’un jugador de la casa. Com també de la convocatòria de dos jugadors per la selecció preinfantil masculina, i una jugadora per la selecció preinfantil femenina aquesta temporada. Aquest fet indica que el treball dels nostres jugadors i jugadores cada cop es millor i es veu recompensat fora de la nostra vila.

Les properes cites importants les tindrem aquest dissabte a les 6 de la tarda a Coma-ruga on el nostre sènior A masculí pot certificar la seva permanència al campionat de Copa Catalunya davant un potent Grup Barna. I el diumenge a les 7.30 de la tarda al pavelló de Calafell on el Sènior femení està en plena lluita per assolir l’ascens a Segona Catalana.

No oblidar tampoc que el diumenge 31 de Març celebrarem a Coma-ruga el 1er. 3×3 Taronja, a on hi està tothom convidat. Falten pocs dies per tancar les inscripcions.

Molt bàsquet i de qualitat el que podem gaudir al Vendrell, aprofitem-ho!

AB EL VENDRELL

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.