1r 3×3 Taronja

Arriba setmana santa i amb aquesta la primera edició del prometedor 3×3 TARONJA. Vine a passar un gran dia envoltat del nostre esport, en un esdeveniment únic al magnífic Pavelló Santa Maria del Mar, a Coma-ruga, el 31 de març. Les inscripcions ja estan obertes, no et quedis fora de la gran festa del bàsquet!

El 3×3 es celebrarà en 4 pistes de parquet en un impressionant ambient acompanyat de música, concurs de triples i esmaixades, importants premis per als guanyadors de cada categoria, sorteigs d’obsequis, servei de bar, i un vibrant sistema de competició dividit per categories en equips de 3 o 4 jugadors.

Més informació? http://blocs.xarxanet.org/basquetvendrell/torneigs/3x3taronja

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats socials. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.