UNA PRIMERA VOLTA DE MÈRIT

Aquest darrer cap de setmana, l’equip sènior A masculí, va finalitzar la primera volta de competició d’aquesta temporada.

L’equip tanca aquesta primera ronda amb un balanç de 7 victòries i  8 derrotes. Un balanç que els números denoten negatius, però que és el millor aconseguit des que l’equip competeix a Copa Catalunya.

Aquesta primera volta no ha estat gens fàcil ja que enguany el nivell competitiu de Copa es molt més alt que en altres temporades, i això crea una igualtat molt gran entre equips. Aquest fet pronostica una segona volta molt disputada i entretinguda.

A l’hora de valorar aquesta primera volta, cal destacar la bona entrada en la dinàmica de l’equip  dels dos jugadors nous, l’Alejandro i en Guillem, així com també el segon entrenador en Rubén. La seva incorporació ha ajudat a reforçar l’equip i poder acabar la primera volta amb aquestes bones sensacions. També cal destacar el paper important de jugadors com JJ. Miguel i Albert Trillas que han liderat l’equip en les situacions adverses,  el bon treball de jugadors com Alan Crabtree i Marc Rovirosa, i la regulartitat d’en Marc Molina o en Jordi Nieto.

Una plantilla curta, però sense dubte, que està fent un bon treball, i està essent bastant regular.

M’agradaria fer referència, a l’esforç que està fent l’equip partit rere partit, destacant el balanç d’anotació: 1165 (TF) – 1155 (TC), això vol dir que acabem volta amb un balanç positiu de +10punts a favor. Aquest fet ens situa en desena posició, empatats amb la novena posició. Així doncs acabem primera volta fora de la zona de descens. Recordem que des de la 11 a la 14 posició els equips promocionen al descens i 15 i 16 posició descendeixen de categoria directament.

La segona volta, es presenta molt disputada, i amb ganes de guanyar aquells partits que se’ns han escapat, per poca diferència aquesta primera volta. Així doncs, l’equip afrontarà amb moltes ganes i amb un alt nivell els 15 propers encontres. Esperem millorar el balanç de victòries i derrotes de cara la segona fase, i acabar la competició fora de la zona de promoció de descens.

Finalment, tot l’equip tècnic i els jugadors, volem agrair el suport que estem rebent al pavelló de Comarruga aquests últims partits. La veritat que ens ajuda molt, saber que disposem del vostre suport, i gaudim del caliu que genereu a la graderia. Esperem que l’afició taronja segueixi creixent! Així com també agrair el suport del nou patrocinador AP DENTAL.

Molta sort a tots!!

Anna Busquet Mora

Entrenadora de l’AP Dental AB El Vendrell.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Equips, jugadors i jugadores i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.