GRAN MINI TARONJA AL MOLINET

Durant els dies 28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener la Federació Catalana de Basquetbol organitza un torneig de Nadal, l ’anomenat Trofeu Molinet. Aquest, es celebra al barri de Les Corts, a Barcelona. Enguany, el Mini Masculí Taronja de l’ AB VENDRELL vam decidir participar, tot coincidint amb el 50è aniversari del prestigiós torneig.

En aquesta edició van participar un total de 81 equips, 53 de masculins i 28 femenins. El torneig és de caràcter eliminatori, per tant, a l’hora d’inscriure’ns sabíem que patíem el risc de perdre el primer partit i tornar cap a casa eliminats. Però, no va ser així.

El nostre primer partit, a la ronda de classificació per accedir als setzens de final, va ser en front el C. B PRAT “B”.  Vam sortir a pista una mica adormits, amb un joc lent i poc agressiu que, poc a poc, es va anar corregint. Finalment vam acabar el partit tancant l’acta al rival, és a dir amb una diferencia de més de 50 punts.

Ja el dia de cap d’any, afrontàvem el partit de setzens contra el C. B L’HOSPITALET “B”, partit que no prevèiem gens fàcil. Després d’un bon escalfament i una bona concentració, vam sortir de la millor manera possible, plantejant al rival, sens dubte, un joc ràpid, fluid i sobre tot, col·lectiu. Així, vam tornar a tancar l’acta realitzant el millor partit del que va de temporada.

Ja a octaus de final, havíem de jugar en front la U. E CLARET “A”. Aquest partit prometia ser molt divertit i apassionant, ja què el rival era similar a nosaltres però, una sortida massa fluixa durant els tres primers octaus, va permetre al rival agafar una diferencia considerable al marcador, no recuperable. Encara així, cal destacar els darrers cinc períodes en els quals el CIFEC AB EL VENDRELL va aconseguir millorar el joc, empatant diferents octaus o quedant un punt per sota. Mala imatge al partit  comparat amb el magnífic desplegament de joc de l’anterior ronda.

Finalment, ja fora del torneig, cal destacar l’èxit fins ara de l’equip, aconseguint quedar campions de fase prèvia i fent un bon paper, als dos torneigs de Nadal en els quals em participat.

Cal destacar el gran compromís i entrega de les famílies d’aquest equip, ja que sense elles, la participació en esdeveniments com aquests, no seria possible.

Comença ara una segona fase més complicada, en la qual el CIFEC AB EL VENDRELL no ho tindrà gens fàcil. Quedeu tots convidats per gaudir del bàsquet, dissabte 12 i 26 al pavelló Sta. Maria del Mar, a Coma-Ruga, a les 09 i 16 h respectivament!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Equips, jugadors i jugadores i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.