PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA DE L’ABV 2012-13

Va tenir lloc el passat dissabte 15 de desembre en el pavelló Santa Maria del Mar, amb la presència de jugadors, jugadores, entrenadors i famílies.
La presentació es va fer entre el partit del sènior femení i el sènior masculí A. Vam comptar amb l’assistència del regidor d’esports Sergi Teruel, que va fer esment de la importància del bàsquet escolar a la nostra vila.

Es van presentar els 6 equips que formen l’escola de l’AB Vendrell, en total 75 nens i nenes de les escoles de Vendrell i comarca, d’edats compreses entre 5 i 12 anys i també els seus joves entrenadors vinculats a l’ABV.
Per la pista del Pavelló Sta. Mª del Mar de Coma-ruga van anar desfilant tots els equips d’escola des de categoria prebenjamí a categoria aleví.
Després de posar per fer les fotografies oficials per la temporada 2012-13, tothom es va quedar en la pista per fer la fotografia conjunta de l’escola i una fotografia de grup amb els sènior femení i sènior masculí A.

Equips d’escola 2012-2013
ABV – Sagrat Cor Aleví, entrenats per  Enric Burguete
ABV- Àngel Guimerà Benjamí, entrenats per Anabel Mansilla
AB EL VENDRELL Benjamí Taronja, entrenats per José Vilchez i Eva Vilchez
AB EL VENDRELL Benjamí Negre, entranats per Adrià Alcón i Edgar Martos
AB EL VENDRELL Pre-benjamí Taronja, entrenats per Johana López
AB EL VENDRELL Pre-benjamí Negre, entrenats per Mònica Sánchez

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Escoles de bàsquet i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.