ACTE DE PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DE L’ESCOLA AB EL VENDRELL 2012-13

Trobada d'escoles 2011-12

El proper dissabte dia 15 de desembre celebrarem la presentació de les escoles de la nostra entitat. Aquest any, serà en el pavelló municipal de Sta. Maria del Mar, Coma-ruga (c/Arenal) a les 17:30h.
En l’acte us presentarem tots els equips d’escola,  farem les fotografies oficials de la temporada i farem uns mini partits durant el transcurs del partit del primer equip del AB Vendrell de Copa Catalunya.
Els jugadors i jugadores es trobaran al pavelló a les 17:00h.  Un cop arribin al pavelló hauran de buscar els seus respectius entrenadors. Han de  venir sense bossa . Hauran d’anar vestits, amb l’equipament de joc (qui no tingui en equipament pantalons que porti pantalons curts foscos de color negre o blau) i calçat esportiu.
L’acte començarà sobre les 17:30h, just després del partit del sènior femení que juga contra Club de Bàsquet Àguiles a les 16.00h.
Abans i durant el partit del primer equip del club, sènior masculí de  Copa Catalunya que juga contra el Club Bàsquet Igualada, es realitzaran les fotografies oficials i els mini partits.

Els equips d'escola de l'AB El Vendrell, formen part del programa d'Escoles Esportives impulsat pel Patronat d'Esports del Vendrell

Us convidem animar els nostres equips!
L’assistència és de caràcter obligatori. Si alguna família no pot assistir a l’acte, us preguem aviseu a l’entrenador corresponent.

US ESPEREM!!

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Escoles de bàsquet i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.