ACTE DE PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DE L’ESCOLA AB EL VENDRELL 2012-13

El proper dissabte dia 15 de desembre celebrarem la presentació de les escoles de la nostra entitat. Aquest any, serà en el pavelló municipal de Sta. Maria del Mar, Coma-ruga (c/Arenal) a les 17:30h.
En l’acte us presentarem tots els equips d’escola,  farem les fotografies oficials de la temporada i farem uns mini partits durant el transcurs del partit del primer equip del AB Vendrell de Copa Catalunya.
Els jugadors i jugadores es trobaran al pavelló a les 17:00h.  Un cop arribin al pavelló hauran de buscar els seus respectius entrenadors. Han de  venir sense bossa . Hauran d’anar vestits, amb l’equipament de joc (qui no tingui en equipament pantalons que porti pantalons curts foscos de color negre o blau) i calçat esportiu.
L’acte començarà sobre les 17:30h, just després del partit del sènior femení que juga contra Club de Bàsquet Àguiles a les 16.00h.
Abans i durant el partit del primer equip del club, sènior masculí de  Copa Catalunya que juga contra el Club Bàsquet Igualada, es realitzaran les fotografies oficials i els mini partits.

Us convidem animar els nostres equips!
L’assistència és de caràcter obligatori. Si alguna família no pot assistir a l’acte, us preguem aviseu a l’entrenador corresponent.

US ESPEREM!!

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Escoles de bàsquet i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.