GRAN PAPER DEL MINI TARONJA EN EL TORNEIG TOPBASQUET

El passat cap de setmana (7, 8 i 9 de desembre) el Mini taronja ha participat en el Torneig TopBasquet, que se celebra cada any a Sabadell.  Aquesta és la primera vegada que un dels nostres minis masculins hi participa i,  la veritat,  és que amb força èxit.

El CIFEC AB EL VENDRELL TARONJA, ha quedat novè, de dotze equips després de tres dies de competició. El primer dia van haver de fer front a la fase de grups, on van quedar últims de grup, després d’encadenar dues derrotes consecutives contra Sant Nicolau i Joventut de Badalona. Va resultar una gran experiència jugar contra equips i jugadors d’un nivell diferent al nostre i que competeixen molt bé.

Tot i les derrotes, les sensacions eren positives! Així va ser, la segona jornada, on els va tocar enfrontar-se amb els altres tercers de cada grup, i van aconseguir dues victòries molt merescudes. Aquest dia sí van jugar contra equips on tenien més opcions de competir  i els nostres minis van fer un molt bon paper guanyant a l’Escola Pia i al Joventut Les corts.

Finalment l’últim dia, s’han hagut de jugar la novena-desena posició amb el Catalana Occident Manresa, i han aconseguit una victòria molt treballada de 5 punts (39-43), i la novena posició en el torneig.
Cal destacar la feina que han dut a terme els entrenadors de l’equip i l’entrega dels pares, animant els tres dies a les grades de Sabadell.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Equips, jugadors i jugadores i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.