L’AB VENDRELL S’EXHIBEIX GUANYANT 59-86 A LA PISTA DEL VIC

COPA CATALUNYA
Els vendrellencs certifiquen el bon moment, sumant el tercer triomf consecutiu. Gran victòria la que va aconseguir el conjunt taronja, dissabte passat a la pista d’un rival directe, el Vic, per un clar 59-86, en un matx on els visitants ho van brodar en el segon quart, van saber patir en el tercer en la reacció dels locals, per acabar passant per sobre del seu rival en el darrer període. La tercera victòria consecutiva deixa als del Vendrell, amb un balanç de 5 guanyats i 6 perduts, empatats amb quatre equips més. El partit va començar fred amb els dos conjunts força erràtics, en un primer quart que van acabar dominant per 13-17 els del Baix Penedès. En el segon període la defensa dels vendrellencs, recuperant pilotes, va aturar en sec l’atac dels vigatans, van estar vuit minuts sense anotar, que els visitants ho van aprofitar per clavar un parcial de 0-15, conduïts per la inspiració ofensiva dels jugadors Albert Trillas i Alan Crabtree, que deixaven un 13-32 a dos minuts del descans, que donava pas al 20-42 amb que s’arribava a l’equador, després d’un quart dominat 7-25, totalment, pels d’Anna Busquet. A la represa, els taronges seguien manant, 30-52 als 26’; de tota manera, el Vic es va mostrar molt més agressiu en defensa i anotant dintre la zona visitant, amb un Vendrell relaxat, va començar a retallar el marcador amb un parcial de 14-4, que tancava aquest tercer quart amb un 44-56 al lluminós. A l’inici del darrer període, semblava que els d’Osona podrien capgirar el resultat, 48-56, però, quan més complicat s’estava posant el partit pels vendrellencs, un triple del visitant Marc Rovirosa, iniciava un parcial de 0-11, que enfonsava als de Vic i sentenciava el partit amb el 48-67 a sis minuts del final. El tram final, va ser un festival ofensiu del Vendrell davant un equip local que es va entregar a la superioritat dels taronges, que van aconseguir la màxima diferencia amb el 59-86 final. Dissabte vinent el JAC Sants visitarà Coma-ruga.

Nou patrocinador per l’equip
El conjunt vendrellenc tindrà nou patrocinador a partir del pròxim partit, l’empresa odontològica AP Dental patrocinarà l’equip fins a final de temporada.

Pel Vendrell van jugar: Crabtree 16, A. Trillas 25, Miguel 6, Cusó 10, Rovirosa 9, Nieto 7, Cereto 8 i Molina 5.Parcials: 13-17, 20-42, 44-56, 59-86.
Carles Ambrona

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Equips, jugadors i jugadores i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.