BENVINGUDES I BENVINGUTS A LA NOVA TEMPORADA!

Presentació de la temporada 2012-2013 de l’Associació de Bàsquet El Vendrell

L’Associació Bàsquet Vendrell va presentar la nova temporada, el passat diumenge 21 d’octubre, amb la participació dels jugadors i jugadores, tècnics, delegats i famílies.

Va ser un acte curt i intens situat entre els partits del Júnior masculí i Sènior A masculí, de manera que a banda de protagonitzar la presentació, els assistents van gaudir amb els joc dels vendrellencs en els dos partits de bàsquet, que per cert van acabar amb la victòria dels de casa.
El regidor d’Esports, Sergi Teruel, va participar en l’acte agraint a l’Associació Bàsquet Vendrell la important tasca que desenvolupa en l’esport base de la nostra Vila, i presentant als 14 equips masculins i femenins, de totes les categories federades. Quasi 200 esportistes que tenen  la possibilitat de practicar aquest esport aquí en el Vendrell.

Un moment important de l’acte va ser el lliurament d’un present a Antonio Contreras, entrenador que s’ha dedicat durant més de 20 anys a la promoció del bàsquet en El Vendrell, destacant aquests darrers anys en la seva valuosa aportació en les categories escolars. Des d’aquí, manifestar el nostre agraïment a la seva gran tasca en la formació de tants i tants nens i nenes vendrellencs.
Per la pista del Pavelló Sta. Mª del Mar de Coma-ruga van anar desfilant tots els equips començant pels més joves (els minis femenins i masculins) fins arribar als més grans, els tres equips sèniors masculins i femení.
Després de posar per fer les fotografies oficials per la temporada 2012-13, tothom es va quedar en la pista per fer la fotografia conjunta i aplaudir tots plegats pel que segur serà una nova temporada plena d’emocions, treball i èxits socials i esportius.

Pots veure unes imatges de la presentació en la gravació de RTV El Vendrell, després del reportatge de la victòria del sènior Copa Catalunya.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats socials, Equips, jugadors i jugadores i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.