Per la Cultura del Poble.

Cinema a la fresca: “Yesterday”

| 0 comments

Dissabte 14 d’agost a les Piscines Municipals (pista de bàsquet)

Què passaria si de sobte descobreixes que ets l’única persona en el món que coneix els Beatles i les seves cançons? Aquesta fou la premissa argumental que va seduir als votants  entre cinc finalistes proposades i que va fer que  “Yesterday”  en fos la guanyadora.

Per tal de respectar la normativa vigent sanitària, caldrà realitzar un registre previ del assistents, entre altres mesures, i que us demanaríem que ho féssiu amb antelació per tal de guanyar agilitar al següent ENLLAÇ

I a més, gratuït!

Clica a la imatge per veure’n el tràiler

Reserva el teu sopar al bar Nàutic de les Piscines Municipals, informa’t!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor