Per la Cultura del Poble.

#joestimoelpilardalmenara

| 0 comments

Ahir dijous vam conèixer que es van pintar uns grafits al Pilar d’Almenara, son unes pintades que malmeten greument el monument. Des de l’Ateneu, el  BTT Serra d’Almenara i els Fluixos/es considerem que es tracta d’un acte vandàlic que no té cap mena de lògica i explicació.
Volem deixar constància de la nostra repulsa aquest acte, és per aquest motiu que iniciem una campanya  conjunta a les xarxes socials amb l’etiqueta #joestimoelpilardalmenara i us convidem a tots els que l’aprecieu, pengeu fotografies amb aquesta etiqueta per a fer saber que ens importa el nostre patrimoni cultural i en especial el que té un alt valor simbòlic com  és el pilar.
Podeu aprofitar aquests dies per atansar-vos-hi a peu, en bicicleta o en cotxe i fer-vos una foto, o també podeu recuperar fotos velles que segur alguna vegada us heu fet de petits o ja fa molts anys i penjar-la a les vostres xarxes socials.
Pensem que és una bona manera de deixar testimoni de la nostra estima pel Pilar d’Almenara i fer-ho saber a tot el món!
Només cal posar l’etiqueta #joestimoelpilardalmenara, animeu-vos!

Deixa un comentari

Required fields are marked *.


Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor