Home » Qui som?

Qui som?

Trèvol és una entitat constituïda l’any 1999, com a associació sense finalitat de lucre. Des de llavors ens dediquem a l’educació en el lleure, a l’acció social i a promoure el desenvolupament del treball en xarxa entre els diferents agents educatius i socials, amb voluntat transformadora i d’inclusió social.

Trèvol organitza i gestiona activitats adreçades a diferents persones i col·lectius:

  • Activitats de lleure educatiu, menjadors escolars, activitats de vacances, projectes educatius en col·laboració amb escoles, AMPA i ajuntaments, adreçades a infants, joves i famílies
  • Activitats d’animació estimulativa, adreçades a gent gran
  • Activitats i accions per a un lleure ric i integrador amb persones amb discapacitat
  • Activitats socioeducatives, adreçades a infants i joves en situació de risc social
  • Accions formatives dins de programes de Formació i Treball, adreçades a joves i a persones en situació d’atur
  • Accions de caire educatiu, cultural i social, adreçades a promoure el treball en xarxa entre les associacions del territori

Desenvolupem accions de formació que complementen els eixos anteriors.

Col·laborem amb les escoles, les AMPA, les administracions públiques, les fundacions i entitats del territori de referència.

L’equip de Trèvol
L’Associació Trèvol està formada per persones interessades en el món de l’educació i l’acció social i que col•laboren de manera voluntària a l’associació (junta directiva, socis/es i voluntaris/es) i per professionals que desenvolupen els projectes. L’equip és multidisciplinar, composat per més de 60 persones amb formació i motivació en del món de l’educació, la pedagogia, l’educació social, la inclusió social i la dinamització comunitària.

Aquesta diversitat de perfils confereix a Trèvol un tarannà ric, divers, flexible i competent per donar resposta als reptes educatius i socials intrínsecs a la missió de l’entitat.

 

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor