Home » Activitats de lleure per a tothom » Carnestoltes… la festa retornada!

Carnestoltes… la festa retornada!

El dissabte previ a la celebració, a l’esplai vam fer un Ball de Carnaval: tots anàvem disfressats i vam prendre a casa les màscares que havíem fet la setmana anterior. Abans del ball, vam decorar l’espai per a la festa i també vam sentir la història del Rei Carnestoltes.

A la residència d’avis La Muntanyeta, durant tota la setmana vam fer Balls de Carnaval a les diferents plantes d’atenció; amb música popular i veu en directe, disfresses per a tothom qui en volgués, i la sala decorada.

Amb els grups de reforç educatiu i estimulació cognitiva, dijous vam participar al Carnaval infantil, que va consistir en una xocolata popular i un concert.

Finalment, el divendres vam sortir a veure la rua de Carnaval i vam anar a sopar fora. Habitualment, amb el Centre de Lleure Ventall per a persones adultes amb diversitat funcional participem de la rua del Vendrell, però encara no hem acabat de recuperar la normalitat postpandèmica, segur que l’any vinent podem reprendre la tradició!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor