Home » Activitats de lleure per a tothom » Guia d’Activitats d’Estiu Inclusives

Guia d’Activitats d’Estiu Inclusives

Des del Pla Educatiu d’Entorn del Vendrell s’ha creat una Guia d’Activitats d’Estiu Inclusives amb un recull d’activitats que ofereixen els serveis municipals i entitats relacionades amb infants i joves de 3 a 16 anys on poden participar infants i joves amb diversitat funcional.

Aquest és un projecte de la Comissió Inclusiva del Pla Educatiu on participa Trèvol, tenint un paper molt actiu en la reallització d’activitats i en el disseny conjunt de les formacions que s’estan preparant.

La comissió porta dos cursos treballant per donar suport a entitats i iniciatives que ja funcionen al Vendrell, i fomentar-ne de noves, pel que fa a activitats extraescolars i de vacances per a infants i joves amb diversitat funcional, amb la finalitat que tothom pugui accedir a qualsevol activitat que vulguin inscriure’s.

Descarregar la Guia d’activitats d’Estiu Inclusives

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor