Home » Activitats de lleure per a tothom » Inscripció als Tallers de memòria per a gent gran

Inscripció als Tallers de memòria per a gent gran

Obrim el període d’inscripció dels nous tallers de memòria online que Trèvol ofereix adreçats a la gent gran. Iniciem el 6 d’octubre.

La matrícula és oberta, tot i que si les places queden cobertes, l’ordre d’admissió donarà prioritat als veïns i veïnes del Vendrell i Baix Penedès.

El procediment dels tallers serà el següent: S’enviaran setmanalment fitxes d’activitats a cada un dels alumnes/as a través del seu correu electrònic, que podran realitzar en qualsevol plataforma electrònica: ordinador, tauleta, mòbil… Les fitxes aniran acompanyades d’un solucionari, en cas de tenir qualsevol dubte sobre alguna de les activitats es podrà contactar amb la professora a través del mateix correu electrònic o via whatsapp. Es podrà discutir sobre les fitxes d’activitats a través del grup de whatsapp del qual disposem i resoldre qüestions que puguin sorgir. Paral·lelament es proposa també realitzar una sessió mensual a través d’una programa de videotrucades (us especificarem quin) si fos possible per la majoria dels alumnes/as.

Les inscripcions s’hauran de realitzar presencialment al despatx de Trèvol (si teniu dificultats feu-nos una trucada). Ja que necessitem que firmeu els permisos de drets d’imatge, dades i confidencialitat. Us podeu venir a inscriure tota la setmana que ve (del 28 de setembre al 2 d’octubre) de 10:00h a 13:00h. La direcció del despatx és la següent:
HOTEL D’ENTITATS (Al costat de l’antic paro)
Camí Reial, 13-17, 43700 El Vendrell
DESPATX NÚMERO 4 ASSOCIACIÓ TRÈVOL

Al entrar a l’edifici trobareu una porteria amb un vigilant de seguretat, li dieu que veniu a Trèvol i el vostre nom, jo ja deixaré una llista de les persones que heu de venir. Si podeu confirmar el dia que vindreu molt millor ja que ara l’edifici funciona amb cita prèvia.

El preu del taller de memòria online es de 8€ al mes. El pagament es realitzarà a través del següent número de compte: ES56 2100 2726 7602 0002 3313 L’alumne/a haurà de realitzar el pagament amb el seu banc i al concepte de pagament haurà de posar el seu NOM. També hi ha la possibilitat de pagar en metàl·lic el taller si realitzar la transferència resulta complicat. S’haurà d’abonar presencialment la quantitat mensual al despatx de l’entitat.

Aquí us podeu descarregar tota la informació en català i en castellà.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor