Home » Activitats de lleure per a tothom » Colònies a Calafell 2018

Colònies a Calafell 2018

Aquest cap de setmana del 24 i 25 de Novembre un bon grupet hem anat a la casa de Colònies Artur Martorell de Calafell a passar el cap de setmana.

El primer dia, tot i que teníem activitats programades, vam aprofitar el bon dia que feia per sortir a fer una volta pel poble de Calafell, ja que amb motiu del Sta. Cecília feien festa!

Vam trobar una xaranga que ens va fer remenar les malucs tot el matí, vam prendre alguna cosa i cap a dinar!

A la tarda, després d’un merescut descans, vam decidir baixar tots i totes a Calafell platja, a fer una volta pel passeig i prendre alguna coseta mentre veiem com es ponia el sol al mar. Una vista espectacular!

Quan vam arribar a la casa, després de sopar, vam fer una festa on vam ballar amb el Just Dance fins que vam tenir ganes d’anar a dormir!

El diumenge ens vam llevar amb ganes de fer moltes coses, així que al matí, en lloc de fer un taller, en vam fer 2 de simultanis! Dos tallers de cuina: Brotxetes de fruita amb xocolata i pastís de tardor. Van quedar boníssims!

Després de dinar, vam acabar de mirar una pel·licula mentres alguns feiem la migdiada, vam recollir i vam marxar cap a casa.

Un cap de setmana estupendo!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor