Home » Monitores i monitors » Iniciem un nou camí fent xarxa

Iniciem un nou camí fent xarxa


fem xarxa
JPG

 

 

 

La XARXA DʼENTITATS DʼACCIÓ SOCIAL I COMUNITÀRIA, de la qual formem part Trèvol,  es va presentar en societat per primera vegada el passat 29 de març a lʼAuditori Josep Irla de Girona. En lʼacte van participar  prop de 120 persones de totes les entitats membres de la XEASC.

Van intervenir la presidenta de lʼentitat Laia Pajuelo, la Regidora de Joventut de lʼAjuntament de Girona Roser Urra i el Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya Toni Reig.

La XEASC neix per posar en valor un model d’acció educativa arrelat a la comunitat i referent arreu del territori, per impulsar la millora en la qualitat dels projectes i dels serveis i per construir l’acció social des de baix cap a dalt, compartida, a partir de les necessitats de les persones.

Actualment som XEASC: JIS-Associació de Joves per la Igualtat i la Solidaritat, Esplai La Florida, Club Infantil i Juvenil SanFeliu-St Ildefons, Esplai Sant Feliu, Associació Batibull, Associació Trèvol, La Rotllana, Fundació Casal Amic, Centre d’Esplai Xixell, Esplai Masia Espinós, Atzavara Arrels, Esplai Eixida Camps Blancs i Il·lusions.

La XEASC posa en valor un model propi construït de manera paral·lela arreu dels barris i territoris del país: Girona, Palafrugell, Badalona, Barcelona, lʼHospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Gavà, Sant Feliu de Llobregat, El Vendrell Tarragona i Tortosa.
Les entitats associen un total de 480 membres i donen servei a més de 4000 infants i joves i més de 900 persones adultes.

Aquí sota podeu llegir l’article que ha publicat el diari de Girona sobre l’esdeveniment:

diari Girona

Post Tag With :

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor