Home » Activitats de lleure per a tothom » I Setmana de les Capacitats

I Setmana de les Capacitats

El 1992, les Nacions Unides van declarar el 3 de desembre el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. A Valls hem preparat una setmana d’activitats de caire reivindicatiu, divulgatiu i festiu. Podeu veure aquí el programa.

Ahir dimecres, la taula rodona d’estratègies d’inclusió va ser un èxit. Moltes gràcies a tots. Ara a esperar a diumenge!!! Serà un gran mati i volem que hi participeu. Com a entitats o a nivell individual. És acte festiu obert a tothom que acabarà amb la ballada de la DANCEMOOB.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor