Home » Activitats de lleure per a tothom » Estrena i primera victòria de l’equip Club F.S. Vendrell – Ventall

Estrena i primera victòria de l’equip Club F.S. Vendrell – Ventall

El passat dissabte es va celebrar el primer partit de la temporada del flamant nou equip de futbol sala sorgit de la col•laboració entre el Club Futbol Sala Vendrell i el Centre de lleure Ventall (Fundació Sta. Teresa)

El partit va tenir lloc en el pavelló Àngel Guimerà, pista habitual d’entrenament i joc, ben acompanyats per nombrós públic que va animar els jugadors d’ambdós equips des del primer minut a l’últim.

El rival, el CE Ziga Zaga de Valls, era un vell conegut dels vendrellencs, units per molts altres partits i activitats conjuntes.

Durant els primers minuts del joc els dos equips es van jugar de tu a tu, vigilant i tantejant els moviments d’uns i d’altres. Calia tenir molt en compte l’extensa banqueta de l’equip vallenc i la gran experiència de molts dels seus jugadors i jugadores.

Però el primer gol vendrellenc va arribar molt aviat i, a poc a poc es va anar imposant el seu nivell tècnic, de manera que la confiança dels d’Oller va anar augmentant, i al final del partit la victòria va ser àmplia, per 8 gols a 0.

Pel CFSV van jugar: Castellanos O., De la Morena M., Mesas J., Núñez A., Pablo, Prusiel D. i Ramírez A. Es presentava també el nou equip tècnic: Jaume Oller, Salvador Ferré, Roberto Alvarez i Desirée Rodríguez.

Destacar l’esportivitat i la cordialitat viscuda durant tot el partit, que va acabar amb la felicitació i les fotografies conjuntes dels jugadors i entrenadors dels dos equips.

Bones sensacions per l’equip vendrellenc que amb bon entrenament i noves incorporacions, té una gran temporada per davant.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor