Home » Gent gran » Un dia agradable i extraordinari… al Fondo del Mata

Un dia agradable i extraordinari… al Fondo del Mata

El divendres 7 de setembre vàrem fer una activitat “prova – pilot” amb els avis de la residència de la Muntanyeta. Es tractava de fer una costellada a l’àrea recreativa del Fondo del Mata.

Era el primer cop q anàvem a dinar a la muntanya i per començar amb bon peu, vam anar amb un petit grup  de 13 avis. Volíem saber si els avis estarien a gust, còmodes i si aguantarien l’estona de preparació del dinar.

El dia de la costellada, va fer un temps esplèndid, de caloreta sense xafogor. Els avis van jugar al dòmino mentre esperaven la teca i algun d’ells va fer un petit passeig pels voltants. L’espera va valer la pena, perquè a tots sense excepció els va encantar el dinar i tots van opinar que era el dinar més bo que menjaven en molt de temps. La sobretaula va ser divertida i entretinguda. Van tornar a la casa esverats i contents.

A resultes d’aquesta prova tan positiva, tots a la casa, mirem al cel i esperem que torni el bon temps per a poder fer un parells de costellades a l’any, amb grups una mica més nombrosos i poder arribar a tothom que vulgui venir.

Hem d’agrair als voluntaris, la feina, la companyia i el temps que ens van dedicar i que van fer possible que el dia fos millor de com l’havíem imaginat. També agraïm a la gent d’Alessa (l’empresa q gestiona la cuina) les facilitats i el bon equipament per a transportar el menjar en les millors condicions i que tot plegat resultés deliciós.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor