Home » Centre de lleure l'Espurna » Dancemob: Balla per les capacitats!

Dancemob: Balla per les capacitats!

Data: 3-12-2011
Hora: 12h a 12.30h.
Tipus d’acte: Dancemob
Organitza: L’Espurna Valls-Lleure inclusiu, Associació Trèvol, Fundació GInac i Ajuntament de Valls
Lloc: El Pati
Població: Valls – Tarragona
Correu electrònic: clleurelespurna@gmail.com
Telèfon: 977 66 83 11

Descripció:

L’any 1992, l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el dia 3 de desembre Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
L’Espurna Valls – Lleure Inclusiu, com a centre de lleure per a les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca de l’Alt Camp i d’acord amb els seus objectius d’oferir una mirada positiva i normalitzadora de la diversitat funcional i intel•lectual, ens convida a manifestar tots plegats la condició de Valls i l’Alt Camp com a territori inclusiu. Amb aquest motiu han organitzat per al proper dissabte 3 de desembre a les 12 del migdia, la DANCEMOB  « Balla per les capacitats »,  en una jornada festiva, alhora que reivindicativa.

L’estructura de l’acte serà senzilla, primerament hi haurà uns breus parlaments institucionals, l’agraïment als assistents i després tot el públic aplegat ballarà amb la cançó « Llença’t » que ha cedit Lax’n’Busto; un animador ajudarà a realitzar una senzilla coreografia i amenitzarà l’acte.

Cal que aquesta sigui una jornada participativa, plural i colorista, L’Espurna us convida a participar-hi des de la vostra entitat, a fer-ne tota la difusió possible i a fer propostes de participació que us sembli que poden millorar l’acte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor