Home » Centre de lleure Ventall » Visita al museu Déu

Visita al museu Déu

En l’activitat oberta del centre de lleure Ventall, cada divendres fem una cosa diferent. Després d’haver estat uns quants dies en el nostre local a l’edifici de Fàtima fent un taller de fang i pintura, el passat divendres 18 de febrer, visitàvem el Museu Déu, tal i com havien sol•licitat alguns participants museuen setmanes anteriors. Acompanyats de l’Aura, una noia que havia estat vinculada al museu i que voluntàriament ens va parlar d’algunes obres exposades allí, ens va donar temps de passejar per totes les plantes (la subterrània inclosa), la sala de les catifes i el magnífic jardí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor