Què fem?

Les nostres actuacions representen tots els veïns i veïnes de Masarbonès o d’altres indrets, que vulguin participar activament de les activitats de lleure, culturals i/o d’altres temes relacionats amb les necessitats i millores del poble. Són fites que s’han d’aconseguir amb la col·laboració de tothom.

És per això, que hem creat els següents grups de treball:

  1. Grup de treball Festa Major: persones que se n’encarreguen de la festa (no vol dir que ho hagin de fer tots sols) de pensar activitats, organitzar les tasques que s’hagin de fer entre tots i totes.
  2. Grup de treball d’urbanisme i qualitat de vida: persones que tinguin interès a fer un seguiment de polítiques impulsades per l’Ajuntament i que afectin Masarbonès. Buscar la col·laboració del propi Ajuntament. Agrupar necessitats i demandes de la gent de Masarbonès.
  3. Grup d’activitats: muntar activitats, celebracions de dates assenyalades o no, per dinamitzar l’ambient social del poble.
  4. Grup de treball de comunicació i difusió: visibilitzar l’associació a estaments i institucions oficials perquè tothom se senti representat. Vetllar perquè la informació arribi a tothom i tothom se senti implicat.

Si vols participar en qualsevol d’aquest grups, o proposar-ne uns altres, contacta amb nosaltres!