FES-TE’N SOCI!

Després de tenir registrada la nova Associació Recreativa l’Harmonia, ha arribat el moment de fer-se soci/a.

Aquesta subscripció va dirigida a tots els veïns i veïnes de Masarbonès o d’altres indrets, que vulguin participar activament de les activitats de lleure, culturals i/o d’altres temes relacionats amb les necessitats i millores del poble. Són fites que s’han d’aconseguir amb la col·laboració de tothom.

És per això, que des de la Junta de l’associació pensem que quants més socis/sòcies participem de l’Harmonia millor representarem els nostres interessos, tan econòmics com per aconseguir les nostres demandes a institucions oficials o d’altres entitats.

Així doncs, us adjuntem el formulari d’inscripció de soci. Entreu i ompliu les vostres dades, que seran tractades de forma confidencial i només per a l’ús intern de la pròpia associació.

Tots aquells que ja ens heu fet arribar la inscripció en imprès de paper no cal que l’empleneu, si no voleu.
Els que no tinguin correu electrònic tindran l’opció de fer-ho en paper, però ens cal saber qui no té correu o a qui no li arriben pel fet de no estar a la llista dels correus electrònics de masarbones@googlegroups.com.

Animeu-vos! Fem-ho per Masarbonès, fem-ho per nosaltres.

Quant a Associació Harmonia

La nova Associació Recreativa l'Harmonia s'ha tornat a constituir al novembre del 2011.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comunicació i difusió i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.