Home » General » Comunicat VAGA GENERAL del divendres 18 d’octubre de 2019

Comunicat VAGA GENERAL del divendres 18 d’octubre de 2019

Benvolgudes famílies,
Els Serveis Territorials d’Educació i les organitzacions sindicals Intersindical CSC (I-CSC) i Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) ens informen que s’ha convocat una jornada de vaga general en tot l’àmbit territorial de Catalunya per al divendres 18 d’octubre de 2019, de 00:00h a 24:00h.
La vaga va dirigida a tots els treballadors i treballadores assalariats, funcionaris públics i personal estatutari i altre personal administratiu, de tots els sectors productius i de serveis (incloent totes les administracions públiques, estatals, autonòmiques i locals de Catalunya).
En previsió de la possible incidència que la vaga pugui tenir al centre, garantirem els serveis mínims que estableix l’ordre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Atentament

Direcció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor