TENS LLUM PRÒPIA

Hola,

Aquest és un escrit per començar, per presentar el nostre bloc i per dir-te hola.

Em presento: Sóc la Marta. Educadora Social, membre de l’ACAB, acompanyo persones que tenen anorèxia i bulímia. Coordino l’equip humà format per persones voluntàries que ajuden a les famílies i les persones que pateixen anorèxia o bulímia i que demanen ajuda a l’associació. Tambè a l’equip que escriurà els articles d’aquest bloc.

Et vull explicar perquè porta 2l’hem creat.

Fa molt que sentim a persones que ens expliquen que abans de venir a l’ACAB a demanar ajuda han estat temps; mesos, inclús anys, mirant Internet, mirant la nostra web i d’altres, en silenci, sense poder anar més enllà, sense explicar-ho a ningú, sense demanar ajuda.

També hem sentit moltes vegades la necessitat d’escoltar a persones que han superat la malaltia, saber com ho han fet, saber com se senten ara, després de passar per tot aquest infern.

Sabem que a l’inici, el trastorn alimentari atorga una “falsa sensació de benestar i seguretat” que impedeix que es visqui com un problema o inconvenient, el que fa impossible la superació, però sabem, també, que això és només una fase, precedida d’una altra en la que els inconvenients del trastorn es comencen a fer evidents i en la que les avantatges del mateix s’esvaeixen.

Hi han moltes persones que han patit un trastorn de la conducta alimentària que s’han recuperat per sempre, algunes d’elles creuen que la seva experiencia de recuperació pot donar llum a les persones que encara estan en la “foscor” d’aquest patiment clandestí i solitari ple de vergonya i culpa.

Algunes d’aquestes persones que s’han recuperat i han recuperat les seves vides, escriuran setmanalment en aquest bloc sobre les seves experiències personals, aprenentatges i reflexions, escriuran per a que TU puguis llegir-les i trobar dins teu la llum que sap quin és el camí a seguir.

Desitjo, que et pugui servir, sàpigues que darrera d’aquesta pantalla hi ha persones amb les que pots comptar.

Si ho vols, pots.

Marta Andújar.

 

 

Post navigation

  4 comments for “TENS LLUM PRÒPIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor