Sortida Serra d´Obac (dimecres 10/03/2021 08:00am)

El dimecres 10 s’anirà a la Serra de l’Obac. Com sempre a les 8h a Cal Quitèria. La sortida començarà al la casa Nova de l’Obac, km 9,8 de la carr. B-122 de Terrassa a Rellinars. Anirem als pous de Glaç, Roca Salvatge i d’altres en funció del temps. 4 h.

This entry was posted in General by ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA ALTIPLÀ. Bookmark the permalink.

About ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA ALTIPLÀ

L’Associació Excursionista Altiplà,nascuda el 9 de gener de 2009 a Sant Cugat del Vallès, és una entitat de voluntari/es, sense ànim de lucre, nascuda per a practicar i potenciar l’excursionisme clàssic català en un espai de companyonia obert. Gestiona activitats col·lectives obertes a tothom basades en la participació i l’ajut mutu, afavorint que les persones desenvolupin les seves capacitats en l’entorn de l’excursionisme.. La seva estructura és simple i controlable. Actúa de forma moderna, rigorosa, transparent, democràtica, sostenible i econòmicament austera, afavorint l’exercici dels drets individuals i col·lectius i el respecte als dels altres i al medi natural on es desenvolupin les activitats.