Febrer 2018 Sortides realitzades.

17/02 Passejada i Barbacoa (Sant Llorenç del Munt).   Activitat social. Per a socis i acompanyants. Dificultat mitjana-baixa.

Tradicional trobada per fer un excel·lent àpat a la muntanya, concretament a l’Àrea d’Esplai del Torrent de l’Escaiola, precedit d’una fàcil i curta excursió de muntanya des de la Torre de l’Àngel fins al peu del Morralet de la Mare de Déu.

04/02 Roca Sereny(Sant Llorenç del Munt).Matinal de muntanya

Els valents participants vam sortir mentalitzats per a pluja molt suau, intermitent, que va començar a caure ja a l’inici de l’excursió i que va humitejar un xic més del previst tant les persones com els camins i l’entorn. Tot i així l’excursió es va fer tal i com estava prevista (pujada al Castell de Pera, circumval·lació i travessa de Roca Sereny i descens per les masies de la Vall d’Horta).

 

Més informació i inscripcions a altipla.sortides@caminar.info al telèfon 659345972 o presencialment a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès, despatx 3, dimecres de 8h a 8:30h del vespre.

COL·LABOREN  

ajsantcugatbis

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor