Setembre 2017 Sortides realitzades

17/09 La Fageda d’en Jordà i visita a la fàbrica de iogurts.  Sortida maternoinfantil de dia complet.

La zona volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge volcànic de la península ibèrica. La vegetació és variada i sovint exuberant. Al bell mig de la Fageda d’en Jordà es troba la fàbrica de iogurts La Fageda. La vam visitar, vam passejar una estona per la fageda i, a la tarda, vam visitar el Lavaparc i vam pujar al trenet dels volcans. Tothom s’ho va passar d’allò més be.

 

 

 

 

 

 

09/09/2017 Serra de Bac de Grillera (Alt Empordà)

El temps meteorològic, plujós i amenaçant, no permetia gaudir plenament de la millor zona de l’alta Garrotxa empordanesa, la Serra del Bac de Grillera, contrafort paral·lel a la cadena fronterera del Roc de Frausa, però el Vicenç ens va guiar per la teranyina dels seus  camins i corriols fins que vam assolir la nostra fita principal, el Castell de Bac de Grillera (1056m) anomenat també Puig de la Gavarra.

Aquesta és la imatge que vam veure:

I tot seguit teniu la que haguessim vist en un dia assoleiat

Vam tornar als cotxes per un altre camí que semblava a punt per omplir-se de bolets.

COL·LABOREN

DB Persones color horitzontal 201

ajsantcugatbislogofeecfonsblanc

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor