Tallers de primavera

Taller dansa oriental

Dins de cadascuna de nosaltres dormita una deessa plena de gràcia i elegància. Desperta-la amb la dansa oriental al temps que practiques un exercici de baix impacte, adaptat al cos de la dona, que ajuda al teu benestar físic. El taller serà a càrrec de Lara Martin, i es podrà fer un divendres de 18 a 20h o un dissabte o diumenge de 11 a 13h, i la seva durada serà de 2 hores. Està dirigit a dones amb o sense experiència en la dansa oriental o danses d’altres tipus. El donatiu serà de 10 euros. Associació Vincles La Xauxa Xica

Taller de dansa oriental

Dins de cadascuna de nosaltres dormita una deessa plena de gràcia i elegància. Desperta-la amb la dansa oriental al temps que practiques un exercici de baix impacte, adaptat al cos de la dona, que ajuda al teu benestar físic.
El taller serà a càrrec de Lara Martin, i es podrà fer un divendres de 18 a 20h o un dissabte o diumenge de 11 a 13h, i la seva durada serà de 2 hores.
Està dirigit a dones amb o sense experiència en la dansa oriental o danses d’altres tipus.
El donatiu serà de 10 euros.
Associació Vincles
La Xauxa Xica

Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.