Festa de la Primavera, dissabte 20 d’abril

Estimades Famílies,

Aquest dissabte 20 d’abril a partir de les 10:30h fem la Festa de la Primavera a la Xauxa Xica, amb diferents activitats infantils programades al llarg del dia i també una xerrada sobre “Llibertat i Límits” a càrrec de la Núria, l’acompanyant de la Xauxa Xica, guia Montessori i pedagoga.

 

Us rebrem encantats de presentar-vos les novetats del nostre projecte i de compartir una bona estona amb vosaltres.

Recordeu que ens trobareu al Casal de Joves de la Mola, al c/Raseta 3 de Molins de Rei. Aquí el mapa per arribar a la Xauxa Xica.

Aprofitem també per recordar-vos que, com cada any, el dia de Sant Jordi serem a la parada de llibres i difusió de la criança respectuosa i natural de Vincles, Grup de Criança, a la Plaça de la Creu de Molins de Rei.

Us hi esperem, fins dissabte!

 

Quant a La Xauxa Xica de Molins de Rei

La Xauxa Xica és un espai de educació viva per a nens i nenes de dos a sis anys. Una educació que tingui com a eix fonamental acompanyar els processos de vida dels infants, a través de prioritzar aspectes com el progrés de l'autonomia, desenvolupament emocional, l'aprenentatge vivencial i l'enfocament sistèmic a l'entorn educatiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.