Els infants del Raval presenten la Motxilla de les Emocions!!

El passat 17 de Juny, els infants del centre obert AEIRaval van realitzar una exposició a la Biblioteca Sant Pau i Santa Creu sobre el que han après aquest any entorn a les emocions a partir de les activitats realitzades entorn a la Motxilla de les Emocions.

Ens van explicar com distingir les 4 emocions bàsiques mitjançant una activitat d’interacció amb el públic, i de manera cooperativa entre tots els infants, ens van explicar els contes que han anat treballant al seu casal.

D’aquesta manera, mitjançant les vivències de la protagonista de El otro lado del árbol vam comprendre com la por existeix i es pot transformar, i els infants ens van ensenyar el que podem fer quan tenim por: abraçar-nos, parlar, córrer, anar de la mà…

La protagonista del conte de ¿Cómo es posible? La historia de Elvis estava molt enfadada amb el món perquè el seu amic (ocell) s’havia mort. Aquesta ràbia i tristesa es va calmar quan els seus amics la van acompanyar en el dol… així, el grup dels Dofins del casal d’Aeiraval ens va ensenyar el que podem fer quan sentim aquestes emocions: una abraçada, parlar amb els amics, cantar i ballar, fer un dibuix, etc…

Finalment, l’Ós que abraçava els arbres estava molt content i expressava la seva alegria a tothom el que se li acostava… fins i tot, va donar una bona lliçó al llenyataire!

Així vam acabar la sessió, donant-nos tots i totes una bona abraçada i felicitant al grup de Dofins del Casal AEIRaval, perquè ho van fer molt bé i van animar a que l’any vinent altres nens i nenes treballin aquesta motxilla tan interessant als seus casals.

Podeu veure el power point que van utilitzar per a la seva exposició:

http://issuu.com/xarxasocial2/docs/presentaci___petits__motxilles_peda/1

 

WP_20140617_006

Share and Enjoy:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook