Benvinguts i benvingudes a la Xarxa de Lectura del Raval!!!!

Ens fa molt il·lusió donar-vos la benvinguda a aquest espai virtual de la Xarxa de Lectura del Raval, on podreu trovar totes les parts que formen aquest projecte creatiu, viu i participatiu centrat en el foment de la lectura al barri del Raval. Esperem que el disfruteu i que gaudiu, com sempre, de molt bones lectures!

 

Share and Enjoy:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook

One thought on “Benvinguts i benvingudes a la Xarxa de Lectura del Raval!!!!

  1. I am really enjoying the theme/design of your website. Do you ever run into any browser compatibility issues? A handful of my blog audience have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any ideas to help fix this problem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.