Crides de voluntariat

Aquí trobaràs totes les crides de voluntariat de les entitats de Sant Cugat. Si no en trobes cap que t’interessi, pots posar-te en contacte amb nosaltres  (voluntariat@santcugat.cat) perquè segur que podem trobar opcions a la teva mida.

Fer voluntariat és a les teves mans!

FES VOLUNTARIAT A L’ESTIU!

Ja sap què vols fer aquest estiu? Tens ganes de dedicar-lo als altres? Gaudir d’una estada en un altre país de forma solidària i responsable, desenvolupant un projecte social?
Des de l’Oficina t’oferim un petit tastet de les diferents possibilitats que pots trobar a l’estiu.Vacances amb l’associació AVAN dins el programa CUIDEM, on ofereixen la possibilitat a les persones amb alguna malaltia neurològica de gaudir d’uns dies de descans i d’activitats de lleure adaptades a les seves necessitats o amb l’entitat santcugatencaInfinits Somriures.

Per altra banda, si el que vols és marxa fora tens diferents possibilitats:

Camps de treball: col·laborar en la realització d’un projecte social desenvolupat amb l’acció voluntària. La durada, estància i condicions varien segons l’entitat organitzadora. En podeu consultar algunesaquí. Per exemple, Yamuna gestiona diferents projectes a Madagascar, entre ells, un casal d’estiu amb infants.

Ruta o estada solidària: pretenen donar a conèixer la realitat social de diferents països, emmarcat dintre el “turisme responsable”. Una manera de viatjar de forma compromesa, responsable, solidària i respectuosa amb el medi ambient. L’Assemblea de Cooperació per la Pau cada any organitza els viatges al sud, viatges que permeten conèixer “in situ” la cooperació al desenvolupament i els seus protagonistes, la vida en aquests països i els reptes als quals s’enfronten els seus habitants.

Anima’t a fer el teu voluntariat d’estiu!


 

 

Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • RSS
  • email
Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor