L’espectacle recomanat de juny – “Les aventures del zorro”

Les aventures del zorro és una proposta arriscada de titelles de guant a vista que ens presenten uns dels millors referents actuals d’aquesta tècnica, el català Eudald Ferré i l’italià Luca Ronga. Els vàrem veure al festival de Caldes de Montbui i podríem recomanar aquest espectacle per diferents motius: pel risc de la tècnica emprada sense castellet que ofereix una llibertat escènica increïble, per la bona manipulació dels titellaires, perquè ens va agradar i perquè el públic assistent no va obrir la boca en cap moment, ningú va abandonar el seu lloc i els infants de primera fila estaven bocabadats, igual que nosaltres. I és que ens van explicar tota la pel·lícula del “zorro” en una mica menys d’una hora i amb una pila de titelles campant per l’escenari. Si podeu, aneu a veure aquest espectacle, us agradarà!

1-el-zorro-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.