Propera obra: “Shrek”, a càrrec del Grup Infantil

El Grup Infantil és l’encarregat de tancar la temporada 2017-2018 amb Shrek, la història de l’ogre verd que divertirà tant als petits com als grans.

Mai has conegut un ogre com Shrek, el nostre heroi improbable. Uneix-te a ell i al seu lleial amic Burro per rescatar la bella Princesa encantada de la seva torre, protegida per una dragona amorosa que respira foc. Afegeix a l’aventura un tirant i desafiant Lord Farquaard, una colla d’inadaptats de conte de fades i una galeta amb caràcter i tindràs una combinació irresistible d’aventura, riure i romanç, garantits per delectar al públic de totes les edats.

Dissabte, 5 de maig, a les 18 hores.

Diumenge, 6 de maig, a les 18 hores.

Sala Montseny – Col·legi Sant Josep (carrer Montseny, 31-39, Barcelona).