Arribem a les 500 representacions!

El passat 3 de gener celebràvem els 30 anys recordant la primera representació de la història del Grup. Tres dècades després celebrem un altre número rodó. Aquest diumenge, 14 de gener, farem la representació 500.

Una xifra que hem assolit gràcies a les funcions a les nostres seus i a les que hem fet en mostres i concursos arreu de Catalunya.

A més, aquestes 500 representacions coincideixen amb l’obra La invitació, escrita pel nostre company Lluís Cuixart.
Una obra d’intriga on sis personatges desconeguts reben una invitació anònima que els convida a participar en un joc en què poden guanyar molts diners. Però, són realment desconeguts? En què consistirà aquest joc? Aconseguiran guanyar els diners? I, el més important, qui els ha enviat la invitació?

Les representacions seran el dissabte, 13 de gener, a les 20 hores, i el diumenge, 14 de gener, a les 18 hores, a la Sala Montseny – Auditori Col·legi Sant Josep.