QUI SOM?

Aquest projecte és una idea original de Lluís Serrano, nascut l’any 1984 a Santa Margarida de Montbui (Anoia, Barcelona). Va estudiar Engenyieria Tècnica en Informàtica de sistemes a la Universitat de Barcelona. Posteriorment, va cursar la Enginyeria Informàtica a la Universitat de Lleida, i es va especialitzar amb programari lliure gràcies al Màster d’expert en programari lliure, d’aquest mateix centre. Ha participat en diferents projecte col·laborant amb altres institucions, i ha treballat per diferents empreses del sector, com T-Systems, amb col·laboració amb la Generalitat de Catalunya en el Departament d’Ensenyament. És una persona compromesa amb la societat, creu en que un món millor és possible amb la col·laboració de tothom, amb solidaritat i generositat.

Per tal de dur a terme aquest projecte, també hi participarà Marta Ferrer, nascuda l’any 1987 a Igualada (Anoia, Barcelona). Va estudiar Ciències Polítques i de l’Administració a la Universitat de Barcelona, tot i que ha dedicat la seva vida a l’ensenyament i el reforç escolar. En acabar la carrera, es va escollir la branca de la Igualtat de gènere, cursant un màster en Agent d’Igualtat d’Oportunitats per les dones en l’àmbit rural, a la Universitat de Lleida. La seva vida professional fins al moment s’ha basat en la formació a persones joves i adultes, tant en idiomes com en reforç escolar. També ha impartit sessions sobre la perspectiva de gènere a diferents col·lectius, i a redactat plans d’igualtat per a empreses. Ha desenvolupat tasques de Community manager i de Tècnica en captació de recursos per a entitats sense ànim de lucre.

Per últim, un tercer soci que participarà activament en el desenvolupament del projecte, David Tauste Àlvarez. Va nèixer l’any 1983 a Igualada (Anoia, Barcelona), i va estudiar Enginyeria informàtica a la Universitat de Barcelona. Ha treballat desenvolupant tasques de programació informàtica en diferents empreses del sector.

Be Sociable, Share!Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor